donderdag, 29 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieEl Ghazouani wil via Magreb '90 naar profclub

El Ghazouani wil via Magreb ’90 naar profclub

Omar El Ghazouani hoopt zich komend seizoen in de Derde Divisie zaterdag in de kijker te spelen bij profclubs. De 19-jarige middenvelder werkte onlangs een stage af bij RKC Waalwijk, maar dat resulteerde niet in een contract.

Hard werken
De Utrechter verwacht een zwaar seizoen, nu de club besloot te ruilen van speeldag, vertelt hij in het AD: ,,Het zijn voetballende teams, die niet zoals zondagclubs op kracht en met lange ballen spelen. Toch denk ik dat deze competitie zwaar wordt, omdat de beloftenteams veel meer trainen dan wij. Vanaf vandaag moeten we hard werken. We beginnen ook meteen moeilijk nu we GVVV hebben geloot voor de beker.”

Sportieve ambities
Het bestuur van Magreb ’90 blijft stellig volhouden in de krant dat de keuze om op zaterdag te gaan spelen gedreven is door sportieve ambities. ,,Feit is dat er met de meereizende supporters van clubs als DOVO, Spakenburg en Quick Boys al gauw een paar duizend euro per wedstrijd aan recettes binnen komt. Geld dat Magreb’90 in aanloop naar de definitieve claim van de belastingdienst en voor het betalen van crediteuren goed kan gebruiken”, constateert het AD echter terecht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD