Volg ons

Derde Divisie

El Ghazouani wil via Magreb ’90 naar profclub

El Ghazouani wil via Magreb ’90 naar profclub

Omar El Ghazouani hoopt zich komend seizoen in de Derde Divisie zaterdag in de kijker te spelen bij profclubs. De 19-jarige middenvelder werkte onlangs een stage af bij RKC Waalwijk, maar dat resulteerde niet in een contract.

Hard werken
De Utrechter verwacht een zwaar seizoen, nu de club besloot te ruilen van speeldag, vertelt hij in het AD: ,,Het zijn voetballende teams, die niet zoals zondagclubs op kracht en met lange ballen spelen. Toch denk ik dat deze competitie zwaar wordt, omdat de beloftenteams veel meer trainen dan wij. Vanaf vandaag moeten we hard werken. We beginnen ook meteen moeilijk nu we GVVV hebben geloot voor de beker.”

Sportieve ambities
Het bestuur van Magreb ’90 blijft stellig volhouden in de krant dat de keuze om op zaterdag te gaan spelen gedreven is door sportieve ambities. ,,Feit is dat er met de meereizende supporters van clubs als DOVO, Spakenburg en Quick Boys al gauw een paar duizend euro per wedstrijd aan recettes binnen komt. Geld dat Magreb’90 in aanloop naar de definitieve claim van de belastingdienst en voor het betalen van crediteuren goed kan gebruiken”, constateert het AD echter terecht.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie