dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogels'El Azzouti vertrekt bij IJsselmeervogels, Quick Boys genoemd als nieuwe club'

‘El Azzouti vertrekt bij IJsselmeervogels, Quick Boys genoemd als nieuwe club’

De exodus bij IJsselmeervogels neemt steeds grotere vormen aan. Na Mike van den Ban, Sonny Monteiro, Robbert Olijfveld en Huib Oversloot zal ook Ahmed El Azzouti de Rooien gaan verlaten, heeft Voetbal247.nl vernomen van meerdere bronnen. Quick Boys wordt daarbij genoemd als zijn mogelijk nieuwe club.

Het vertrek van El Azzouti zou een grote aderlating betekenen voor IJsselmeervogels, want de kleine wendbare aanvaller hielp de Spakenburgers vanaf de zomer van 2019 geregeld over het ‘dode punt’ heen met zijn treffers of zorgde ervoor dat een achterstand werd omgebogen. Naast de vele doelpunten die hij maakte, zorgde hij vrijwel altijd voor dreiging en stak hij altijd veel energie in de wedstrijd. Doordat ook aanvalskompaan Robbert Olijfveld vertrekt, blijft van het aanvalstrio dat in het najaar van 2019 zo geprezen werd en elkaar zo makkelijk vond alleen Danny van den Meiracker over.

Als nieuwe bestemming klinken hardnekkige geluiden dat Quick Boys wel eens de nieuwe club van El Azzouti zou kunnen worden. De 30-jarige aanvaller speelde eerder voor Kozakken Boys en de Jodan Boys.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD