zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieEl Azzouti helpt Kozakken Boys langs Koninklijke HFC

El Azzouti helpt Kozakken Boys langs Koninklijke HFC

Koninklijke HFC beleeft een mindere fase deze competitie. De Haarlemmers verloren op eigen veld van Kozakken Boys: 1-2.

El Azzouti cruciaal
Waar de Werkendammers vorig seizoen nog getrakteerd werden op een zware nederlaag, ging het ditmaal een stuk soepeler bij de equipe van Danny Buijs. Al na tien minuten bracht Ahmed El Azzouti de Kozakken aan de leiding: 0-1. Dat was ook conform het spelbeeld, want de gasten dicteerden het spel en kregen meerdere aardige kansen. Aan HFC-zijde was Kevin de Visser gevaarlijk met een schot in de korte hoek.

Hectisch laatste half uur
Vlak voor rust kon El Azzouti de stand naar 0-2 tillen na een handsbal van de Koninklijke in het strafschopgebied. Met drie wissels in de rust probeerde HFC-coach Ted Verdonkschot het duel te kantelen. Dat sorteerde in behoorlijk effect. Eerst was het Gertjan Tamerus die de bal op de paal kopte, vlak daarna kwam Daniel van Son 1 op 1 bij doelman Richard Arends. Na ruim een uur spelen viel dan ook de aansluitingstreffer via een rake kopbal van Wessel Boer. Het leverde een hectisch laatste half uur in, waarbij HFC op zoek ging naar de gelijkmaker, maar die uiteindelijk niet vond. Zo bleef het bij 1-2.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD