Volg ons
Vlug Hercules

Derde Divisie

Eindelijk zege voor Hercules, De Meern klopt Blauw Geel

Eindelijk zege voor Hercules, De Meern klopt Blauw Geel

De Utrechtse ploegen in de Derde Divisie Zondag hebben uitstekende zaken gedaan. Hercules won voor het eerst sinds oktober weer, terwijl De Meern won van Blauw Geel ’38.

Hercules – HSC ’21 2-1
Met een ingrijpend gewijzigde opstelling, waarbij onder meer doelman Fons Mulder zijn plek moest afstaan aan Martin van Barneveld, startte Hercules fel aan het duel. HSC ’21 was echter ook dreigend, maar Tyrone Fonville opende de score.

Bas ter Hogt maakte na rust echter gelijk, waardoor de zenuwen toenamen bij de Voordorpers. Hercules werd echter geholpen door een wat gemakkelijk gegeven strafschop, benut door Jeffrey Vlug. In de slotfase ging HSC op jacht naar de gelijkmaker, vond daarbij de lat, maar aan de andere kant verzuimden de mannen van Eric Speelziek om de marge te vergroten.

De Meern – Blauw Geel ’38 1-0
Ook De Meern was hard toe aan een zege. Zakaria El Bennay bleek uiteindelijk in een aantrekkelijk duel het goudhaantje een kwartier voor tijd. Daarmee werd de ploeg van Joel Titaley wel ruim beloond, want de Veghelse ploeg had daarvoor diverse mogelijkheden onbenut gelaten.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie