HomeCompetitiesTweede DivisieEinde van een tijdperk: Marciano Mengerink vertrekt bij Katwijk

Einde van een tijdperk: Marciano Mengerink vertrekt bij Katwijk

Marciano Mengerink is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van vv Katwijk. De 31-jarige aanvaller heeft zijn vertrek aangekondigd na acht seizoenen op de Krom.

,,Ik ben supertrots en dankbaar voor de afgelopen acht jaar bij de club. Trots dat ik mijn steentje heb bijgedragen aan de succesvolle jaren en dankbaar voor de steun van de Katwijk familie. Dit is een moeilijke beslissing en het doet ook een beetje pijn om ‘mijn cluppie’ te verlaten. In mijn laatste maanden in het oranje/zwart zal ik alles geven om mijn fantastische tijd bij de club af te sluiten met een hoofdprijs”, stelt Mengerink op de clubsite.

Mengerink was jarenlang onomstreden bij Katwijk. Dit seizoen is hij echter niet zeker van een basisplaats of wordt hij niet altijd op zijn geliefde spitspositie opgesteld. In het verleden was Mengerink al eens dichtbij een overgang naar Spakenburg en stond hij kortstondig onder contract bij IJsselmeervogels.

De aanvaller speelde tot dusverre 104 duels voor Katwijk nadat hij in 2014 overkwam van het Engelse FC Barnet en eerder SDVB en FC Zutphen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.