dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVEinde seizoen voor GVVV-verdediger Hofman door afgescheurde kruisband

Einde seizoen voor GVVV-verdediger Hofman door afgescheurde kruisband

GVVV kan dit seizoen waarschijnlijk geen beroep meer doen op Rodny Hofman. De verdediger heeft naar nu blijkt de voorste kruisband in zijn knie afgescheurd tijdens de bekerconfrontatie met FC Dordrecht op dinsdag 19 september 2017.

Aangeslagen
,,Dit is een enorme klap voor me. Ik heb de afgelopen vijf maanden keihard gewerkt aan mijn herstel om een operatie te kunnen voorkomen en nu staat die alsnog op het programma. Ik heb de tijd nodig om dit te kunnen verwerken. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de steunbetuigingen de afgelopen dagen. Dat doet me goed”,  aldus de verdediger op de officiële website van GVVV.

Operatie
Hofman zal op woensdag 4 oktober een operatie ondergaan waarna een revalidatietraject zal starten van enkele maanden. De verwachting is dat de verdediger hierdoor nu al een streep kan zetten door het seizoen 2017/2018.

Eerdere blessure
De verdediger moest in de bekerwedstrijd na twee minuten spelen het speelveld al verlaten met een knieblessure. De zaterdag daarvoor had hij zijn rentree gemaakt in het eerste elftal van GVVV, nadat hij vijf maanden buitenspel stond met een knieblessure die hij toen opliep tijdens een training.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD