Volg ons

Spakenburg

Einde seizoen dreigt voor Van Rijn door knieblessure

Einde seizoen dreigt voor Van Rijn door knieblessure

Spakenburg kan dit seizoen vermoedelijk geen beroep meer doen op Guido van Rijn. De linksback is langdurig uit de roulatie vanwege ernstig kraakbeenletsel, meldt RTV Utrecht.

Operatie
De 27-jarige verdediger moest in juni van dit jaar een meniscusoperatie ondergaan. Na deze ingreep bleef hij last houden van zijn linkerknie. Nadere controle wees nu uit dat Van Rijn ernstig kraakbeenletsel had. Indien de speler dit jaar nog geopereerd zou kunnen worden is er een kleine kans dat hij aan het einde van het lopende seizoen nog minuten kan maken. De kans is volgens de regionale website echter groter dat hij pas in het seizoen 2019/2020 weer inzetbaar zal zijn voor Spakenburg.

Loopbaan
Van Rijn speelde in het verleden zijn wedstrijden in het rood-witte shirt van vv Bennekom. In de zomer van 2013 maakte hij de overstap naar FC Lienden. In 2017 arriveerde hij bij zijn huidige vereniging Spakenburg.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Spakenburg