zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagEinde aan sterke reeks Hercules, HSC'21 wint doelpuntrijk duel

Einde aan sterke reeks Hercules, HSC’21 wint doelpuntrijk duel

OFC heeft de sterke reeks van Hercules beëindigd. De ploeg uit Oostzaan bracht Hercules voor het eerst sinds 9 oktober een nederlaag toe in de Derde Divisie. Koploper De Dijk won eenvoudig met 0-5 van Magreb’90. De meeste doelpunten vielen in Echt bij EVV-HSC’21: 3-4.

OFC houdt Hercules in het zicht, makkelijke middag De Dijk

Hercules was door de sterke reeks opgeklommen naar de vijfde plaats in de Derde Divisie Zondag. Zondag kwam er in Oostzaan een einde aan die reeks. OFC won met 4-1 van Hercules, dat de wedstrijd met tien man eindigde vanwege een rode kaart van Mart Stokkers. Magreb’90 verkeert in zwaar weer. Koploper De Dijk kwam op bezoek en de Amsterdammers wonnen met 0-5 en uiteraard was Dennis Kaars weer trefzeker. Voor Magreb’90 was het een dramatisch weekend, omdat de staartploegen Jong FC Den Bosch én Jong Achilles’29 wel wonnen van respectievelijk HBS (3-1) en Juliana’31 (4-2).

HSC’21 wint knotsgek duel van EVV

EVV en HSC’21 werkten een knotsgek duel af in Echt. In een wedstrijd waarin het alle kanten op ging, won HSC’21 met 3-4. Na een half uur was er, behoudens de 0-1 van HSC’21, nog weinig gebeurd, maar daarna ontbrandde de wedstrijd volledig. EVV maakte gelijk en kwam voor rust zelfs op een 2-1-voorsprong. Na de thee vocht HSC’21 zich terug en nam na de 2-2 ook een 2-3-voorsprong. EVV was niet uit het veld geslagen en maakte de 3-3, maar vijf minute voor tijd bezorgde Bas ter Hogt HSC’21 toch nog de winst. EVV eindigde de wedstrijd met tien man, vanwege een rode kaart (twee keer geel) van Ledion Murataj.

Quick’20 kwam in de thuiswedstrijd tegen Jong De Graafschap laat op stoom. Tot tien minuten voor tijd stond het nog 0-0, maar in de laatste tien minuten scoorde de nummer drie van de competitie nog drie keer. Ook bij Dongen ging het in de uitwedstrijd tegen JVC Cuijk moeizaam. De tweede plaats werd wel behouden, want Dongen werd met 1-2. Westlandia versloeg UDI’19 met 1-3 en een dag eerder verspeelde Be Quick 1887 punten tegen OJC Rosmalen: 1-1.

Bekijk de Derde Divisie Zondag Uitslagen | Stand | Programma

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD