Volg ons
chefrino-eind-UNA

Derde Divisie Zondag

Eind vertrokken bij UNA: “Terugkeer uitgesloten”

Eind vertrokken bij UNA: “Terugkeer uitgesloten”

Waar UNA met Brian Boogers sinds de winterstop een extra aanvaller heeft, is Chefrino Eind vertrokken. De spits wilde tijdens de wintertransferperiode eigenlijk overstappen naar EVV, maar de KNVB heeft de overgang naar de Limburgse formatie uit de Derde Divisie Zondag niet goedgekeurd.

Gevaar in Topklasse; geen goals in Tweede Divisie

Eind doet zijn verhaal in het Eindhovens Dagblad. De afgelopen jaren was hij een gevreesde spits in de Topklasse Zondag, eerst voor EVV en vervolgens voor JVC Cuijk. Doordat UNA dankzij een beslissingsduel promotie naar de Tweede Divisie bewerkstelligde werd Eind vlak voor het sluiten van de markt nog binnen gehaald. Hij slaagde er alleen niet in om te scoren en kwam vervolgens op de bank terecht.

Proberen dispensatie te krijgen

“Ik ben door UNA gehaald om doelpunten te maken en dat is niet gelukt. Het ging steeds verder bergafwaarts en na een gesprek met de trainer voelde ik dat het vertrouwen weg was. Ik heb UNA gevraagd om medewerking te verlenen aan een tussentijdse overgang naar EVV. Voor zover ik heb begrepen is alles op tijd richting de KNVB gegaan zodat ik na de winterstop voor EVV uit mocht komen. De voetbalbond verleent echter geen medewerking. Dat is balen.” Het seizoen toch afmaken bij UNA is voor Eind geen optie. “Dat is uitgesloten. Ik train al bij EVV Echt mee. Ze proberen bij de KNVB nog dispensatie voor me te krijgen. Zo niet? Dan wordt het een half jaar niet voetballen”, zo besluit hij in het Eindhovens Dagblad.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag