woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieEind nog altijd doelpuntloos: "Ik loop er niet voor weg"

Eind nog altijd doelpuntloos: “Ik loop er niet voor weg”

Chefrino Eind heeft nog altijd geen doelpunt weten te maken in de Tweede Divisie en inmiddels is de 26-jarige spits van UNA ook zijn basisplaats kwijt. Dat terwijl hij juist afgelopen zomer op het laatste moment was aangetrokken om de voorhoede van UNA te versterken.

Langzaam erin geslopen

De ijzersterke aanvaller kwam voor EVV en JVC Cuijk in de laatste twee seizoenen in de Topklasse Zondag telkens tot tien doelpunten. Nu wil het dus maar niet vlotten en miste hij zelfs een penalty. De Limburger probeert in het Eindhovens Dagblad positief te blijven. “Ik doe iedere keer mijn uiterste best. Dan moet het een keer lukken. In de oefenperiode was er nog niets aan de hand en scoorde ik vier keer. Daarna is het er langzaam in geslopen.”

Misschien straks de polonaise

Ruim een maand geleden belandde Eind voor het eerst op de bank. “Het vertrouwen van de trainer was op dat moment weg en het is aan mij om het terug te winnen. Ik loop er niet voor weg. Weet wat ik moet doen om weer te gaan scoren, maar het lukt gewoon nog even niet. Ik ben ervan overtuigd dat als de eerste treffer valt, ik er doorheen ben. We zitten nog niet op de helft van de competitie. Misschien lopen we straks wel als alles goed gaat de polonaise.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD