Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Eikenhout voorlopig aan de slag als hoofdtrainer bij G.O.E.S.

Eikenhout voorlopig aan de slag als hoofdtrainer bij G.O.E.S.

Daan Eikenhout is voorlopig verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van G.O.E.S. dat zijn wedstrijden speelt in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Omroep Zeeland meldt de de voornoemde oefenmeester de taken op zich zal nemen totdat de vereniging een trainer gevonden heeft die wel over de benodigde diploma’s beschikt.

Dispensatie
Eikenhout, die recent afscheid nam bij het in de derde klasse van het zondagvoetbal uitkomende Terneuzen, is ook niet in het bezit van de bedoelde diploma’s. Volgens de regionale omroep zou de voorzitter van de technische commissie van G.O.E.S. er van uit gaan dat de KNVB dispensatie zal verlenen voor de komende periode.

Zaterdag
G.O.E.S. moet het zaterdag opnemen tegen FC Lisse. Tijdens deze wedstrijd zal Eikenhout plaatsnemen op de bank en zal hij geassisteerd worden door John Livramento. De Zeeuwse ploeg moest op zoek naar een nieuwe trainer na het vertrek in oktober van Ruud Pennings.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag