Volg ons
Kay Huijgens TEC Sanny Monteiro Kozakken Boys

Tweede Divisie

Eerste verlenger een feit bij Kozakken Boys

Eerste verlenger een feit bij Kozakken Boys

Kozakken Boys heeft het contract van Sanny Monteiro verlengd. De aanvallend ingestelde vleugelverdediger is één van de positieve verschijningen dit seizoen op De Zwaaier. Dat is nu al beloond met een verlenging voor twee seizoenen.

Vaste klant op de flanken

Monteiro ligt daardoor tot de zomer van 2019 vast in Werkendam. Afgelopen zomer kwam hij over van Zwaluwen en de inmiddels 26-jarige Monteiro speelt voornamelijk als linksback en heeft ook een aantal duels op de andere flank geacteerd. De geboren Rotterdammer speelde al tien duels, scoorde één keer en zorgde vooral voor dreiging met zijn voorzetten.

Opvallende rondgang

Zijn wandel langs clubs is de laatste jaren opvallend geweest. Na in de jeugd bij Feyenoord en Excelsior te hebben gespeeld, ging hij terug naar de amateurs.Twee seizoenen bij Leonidas en Zwaluwen volgden, om door Willem II op te worden gevist. Hij speelde één duel in de Eredivisie en vervolgens in twee jaar bij bij FC Oss 36 wedstrijden. In januari 2015 leverde Monteiro zijn amateurcontract in en sloot aan bij Zwaluwen. Na anderhalf jaar volgde de stap naar Kozakken Boys.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie