maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieEerste treffer in betaald voetbal voor Bliek (Dordrecht): 'Dit is natuurlijk fantastisch'

Eerste treffer in betaald voetbal voor Bliek (Dordrecht): ‘Dit is natuurlijk fantastisch’

Julius Bliek beleefde vrijdagavond in Deventer hoogstwaarschijnlijk zijn mooiste avond in zijn prille bestaan als profvoetballer. De verdediger won met FC Dordrecht van Go Ahead Eagles (0-3) en hij wist voor de eerste keer in zijn loopbaan het net van de tegenstander te vinden in het betaald voetbal. 

Dit is fantastisch
De verdediger maakte na een klein half uur spelen de openingstreffer met het hoofd (0-1). Vervolgens liep FC Dordrecht uit naar een fraaie zege in Deventer.  ,,Ik hoorde van de week dat ik mocht spelen. Dat is natuurlijk fantastisch in een stadion als dat van Go Ahead Eagles. We speelden goed als team, verdedigden sterk en dat ik dan ook nog kan scoren is natuurlijk een droom die uitkomt”, aldus Bliek tegenover Omroep Zeeland.

Op naar volgende week
In de zomer van 2017 maakte de verdediger de overstap van Kloetinge naar zijn huidige werkgever. Tegen FC Volendam stond Bliek voor de eerste keer in de basis en tegenover de voornoemde omroep liet trainer Gerard de Nooijer (foto) al weten dat hij ook de komende weken kan rekenen op een basisplaats. Dit maakte de blijdschap van de doelpuntenmaker alleen nog maar groter.  ,,Heeft hij dat gezegd? Op naar volgende week dan, zou ik zeggen!”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD