maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieEerste training Team VVCS met bekende gezichten

Eerste training Team VVCS met bekende gezichten

Maandag stond de eerste training op het programma van Team VVCS, een door de spelersvakbond samengesteld team van contractloze spelers. Via dit team hopen voetballers, net zoals in voorgaande jaren, alsnog een club te vinden voor komend seizoen.

Trainersstaf
Dit seizoen bestaat de trainersstaf van het tijdelijke team uit John van Loen, keeperstrainer Serge van de Ban en conditietrainer Rob Druppers. Maandag verschenen twaalf spelers op het trainingsveld, het team zal dinsdag aanvulling krijgen van nog eens vier voetballers. Indien er voldoende aanmeldingen zijn zal Team VVCS net zoals in voorgaande jaren, vriendschappelijke wedstrijden spelen tegen clubs uit het betaalde voetbal.

Bekende gezichten
Het team van de VVCS kent voor de volgers van de Eerste-, Tweede- en Derde Divisie enkele bekende gezichten. Dani Centen en Jesse Edge speelden onder andere voor Achilles’29 en ook Marlon Pereira (Jong Sparta), Hidde van Dijk (Jong Vitesse) en Berry Powel (IJsselmeervogels) kwamen uit in één van de genoemde divisies.

Selectie
De volledige selectie van Team VVCS:

Keepers
Dani Centen
Mike Havekotte
Phil van den Broek
Renze Fij

Verdedigers
Rafik El Hamdi
Guy Ramos
Marlon Pereira
Jesse Edge (foto)

Middenvelders
Abdel Metalsi
Hidde van Dijk
Jurjan Mannes

Aanvaller
Berry Powel

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD