Volg ons
Robbert de Ruiter FC Lisse

Derde Divisie Zaterdag

Eerste nederlaag Lisse: “Voorsprong misschien wel funest”

Eerste nederlaag Lisse: “Voorsprong misschien wel funest”

Elf wedstrijden bleef FC Lisse ongeslagen, bij Scheveningen werd dan toch met 2-1 verloren. In aanloop naar de topper tegen IJsselmeervogels is de voorsprong voor de koploper in de Derde Divisie Zaterdag geslonken tot één punt.

Te veel haalden niveau niet

Trainer Robbert de Ruiter analyseerde na afloop tegenover Omroep West waar het mis is gegaan. “Uiteindelijk doordat we twee keer een afvallende bal verliezen en Tim Peters de bal binnen schiet. Maar ik denk dat we vooral niet erin slaagden ons niveau te halen. Voor rust was het best nog verzorgd van onze kant.”

Bal valt twee keer goed

“Dan denk je na rust dat er ruimtes komen, maar Scheveningen begon heel sterk aan de tweede helft. We wisten ons er toch nog onderuit te komen en zelfs op voorsprong. Misschien was dat alleen wel funest. Dit seizoen geven we weinig goals weg en misschien zijn we daar iets te veel op gaan hangen. Dan valt de bal twee keer goed voor Scheveningen.”

Bekijk het volledige interview met Robbert de Ruiter

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag