dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagEerste drietal (Dijkstra, Beimers en Postma) verlengt bij Harkemase Boys

Eerste drietal (Dijkstra, Beimers en Postma) verlengt bij Harkemase Boys

De technische Commissie van Harkemase Boys meldt een eerste succes in het verlengen van diverse contracten met spelers die ook nu voor de club uitkomen. Het gaat om Gerald Postma, Mart Dijkstra en Berwout Beimers.

Laatstgenoemde is een aanvaller die graag van vleugelpositie wisselt. De linkspoot tekende voor 2 jaar bij. Voor hij bij Harkemase Boys ging spelen kwam hij uit voor v.v. Hardegarijp en 3 seizoenen in de jeugd van SC Heerenveen. Namens de TC zegt Hans Kuik op de website van de Friezen: “Berwout is een publiekslieveling die met zijn onvoorspelbaarheid en scorend vermogen uitstekend bij onze club past.”

Ook Gerald Postma tekende voor twee seizoenen bij. Hij kwam eerder uit voor ASC ’75 en GC Groningen. De centrale middenvelder wordt met name geroemd als aanjager in de middenlinie.

Mart Dijkstra is de ervaren man op het middenveld. Met zijn 31 jaren en verleden bij clubs als FC Groningen, SC Cambuur, NEC en Sparta is hij degene die de wedstrijd leest en daar naar handelt. Dijkstra tekende voor 1 jaar bij.

Naar Hans Kuik namens de TC van Harkemase Boys verwacht volgen spoedig nog een aantal contractverlengingen voor na dit seizoen bij de club uit Zuid/Oost Friesland.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD