Volg ons

Eerste Divisie

EERSTE DIVISIE: TOP Oss wint Brabantse derby in Helmond

EERSTE DIVISIE: TOP Oss wint Brabantse derby in Helmond

TOP Oss wist zaterdagavond drie punten bij te schrijven aan het totaal. De ploeg won de Brabantse derby bij Helmond Sport (0-2).

Doelpunten
Na een half uur spelen kwam TOP Oss aan de leiding door een treffer van Lorenzo Pique. In de 55ste minuut verdubbelde Lion Kaak de voorsprong (0-2) waardoor de wedstrijd in het slot gegooid werd door de uitspelende partij.

Ranglijst
De zege was noodzakelijk voor TOP Oss, door de drie punten te pakken wist het te voorkomen dat het hekkensluiter werd in de Eerste Divisie. Nu blijft Jong PSV met vier punten de nummer twintig.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie