Volg ons
Droste_Blessure

Eerste Divisie

Eerste Divisie | Seizoen Wout Droste voorbij door ernstige knieblessure

Eerste Divisie | Seizoen Wout Droste voorbij door ernstige knieblessure

Afgelopen weekend verloor Go Ahead Eagles met liefst  5-0 van Cambuur Leeuwarden. Maar na het weekend blijkt dat de schade nog erger uit te vallen dan het mislopen van de drie punten; verdediger Wout Droste heeft zijn voorste kruisband gescheurd.

Vroegtijdig verlaten

Tijdens de wedstrijd van afgelopen vrijdag moest Droste het veld vroegtijdig verlaten, de ernst van de blessure was toen nog niet duidelijk. De MRI-scan wees echter uit dat de voorste kruisband van de rechterknie is afgescheurd en hij binnen enkele weken onder het mes moet.

Vervanger

Technisch directeur Paul Bosvelt geeft op de clubsite aan dat dit een zware klap is voor de club. “We waren afgelopen week actief aan het bekijken waar we ons nog konden versterken, maar hadden daarbij geen seconde rekening gehouden met het feit dat we de beschikbare middelen deels moesten aanwenden voor een speler op deze positie, aangezien we met Wout een echte sterkhouder in huis hebben. Dit is echt een zware tegenvaller.”

Meerdere blessures

De seizoensstart voor de Deventenaren is nog niet zoals gehoopt. Niet alleen de 5-0 blamage in Leeuwarden maar ook eerdere blessuregevallen voor Gino Bosz en Jeroen Veldmate zorgen niet voor de gewenste start voor de club die vorig jaar op een haar na promotie misliep tegen RKC.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie