donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieEerste Divisie | Seizoen Wout Droste voorbij door ernstige knieblessure

Eerste Divisie | Seizoen Wout Droste voorbij door ernstige knieblessure

Afgelopen weekend verloor Go Ahead Eagles met liefst  5-0 van Cambuur Leeuwarden. Maar na het weekend blijkt dat de schade nog erger uit te vallen dan het mislopen van de drie punten; verdediger Wout Droste heeft zijn voorste kruisband gescheurd.

Vroegtijdig verlaten

Tijdens de wedstrijd van afgelopen vrijdag moest Droste het veld vroegtijdig verlaten, de ernst van de blessure was toen nog niet duidelijk. De MRI-scan wees echter uit dat de voorste kruisband van de rechterknie is afgescheurd en hij binnen enkele weken onder het mes moet.

Vervanger

Technisch directeur Paul Bosvelt geeft op de clubsite aan dat dit een zware klap is voor de club. “We waren afgelopen week actief aan het bekijken waar we ons nog konden versterken, maar hadden daarbij geen seconde rekening gehouden met het feit dat we de beschikbare middelen deels moesten aanwenden voor een speler op deze positie, aangezien we met Wout een echte sterkhouder in huis hebben. Dit is echt een zware tegenvaller.”

Meerdere blessures

De seizoensstart voor de Deventenaren is nog niet zoals gehoopt. Niet alleen de 5-0 blamage in Leeuwarden maar ook eerdere blessuregevallen voor Gino Bosz en Jeroen Veldmate zorgen niet voor de gewenste start voor de club die vorig jaar op een haar na promotie misliep tegen RKC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD