Volg ons

Eerste Divisie

EERSTE DIVISIE: SC Cambuur wint bij Telstar en Go Ahead Eagles in slotfase naast Excelsior

EERSTE DIVISIE: SC Cambuur wint bij Telstar en Go Ahead Eagles in slotfase naast Excelsior

SC Cambuur deed uitstekende zaken door de op papier lastige uitwedstrijd tegen Telstar winnend af te sluiten (0-2). Excelsior verspeelde in de slotfase de overwinning tegen Go Ahead Eagles (2-2) en FC Dordrecht en MVV wisten beiden één keer het net van de tegenstander te vinden (1-1).

Go Ahead Eagles – Excelsior
Ahmad Mendes Moreira leek de man van de wedstrijd te worden in Deventer met twee doelpunten voor Excelsior Rotterdam. In de absolute slotfase wist Bannink alsnog de 2-2 op het bord te zetten waardoor de punten verdeeld werden. Go Ahead Eagles kwam in de eerste helft aan de leiding door een treffer van Lieftink.

Telstar – SC Cambuur
De ploeg uit Velsen ging zaterdagavond voor de eerste keer dit seizoen onderuit in het eigen stadion. SC Cambuur won met 0-2 door doelpunten van Jamie Jacobs en Alex Bangura.

FC Dordrecht – MVV
Na drie minuten spelen wist Joshua Holtby de Limburgers al op voorsprong te zetten (0-1). Dit was echter niet voldoende voor de drie punten. Nog net binnen het half uur was het Fabian de Abreu die 1-1 op het bord wist te zetten.

Waardeer jij Voetbal247.nl en je wil dat laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie