Volg ons

Tweede Divisie

Eerste Divisie | Roda JC schuift naar linkerrijtje, TOP Oss en Telstar in evenwicht

Eerste Divisie | Roda JC schuift naar linkerrijtje, TOP Oss en Telstar in evenwicht

Roda JC heeft de weg naar boven gevonden nadat het zaterdag met een klinkende 4-0 overwinning Helmond Sport versloeg. Top Oss is het niet gelukt om thuis te winnen van Telstar, het eindigde in Oss in 2-2.

Na het vertrek van de La Vega bij Roda JC is het belangrijk dat de aandacht weer uit gaat naar de prestaties op het veld. Dit hadden de mannen van Jean-Paul de Jong goed begrepen en kwamen sterk voor de dag tegen Helmond Sport. Grote man aan Limburgse zijde was Roland Alberg, die met een hattrick eigenhandig afrekende met de goede plannen van Helmond Sport. Jordy Croux tekende in de slotfase voor het laatste doelpunt zodat er een 4-0 op het formulier staat.

Top Oss hoopte zich na de 4-0 blamage tegen FC Den Bosch te herpakken. Top begon goed tegen Telstar en werd geholpen door Shaquille Sno die de bal in eigen doel werkte. Reda Kharchouch tekende een ruime tien minuten later voor de gelijkmaker. Nog voor rust lukte het de Ossenare om wederom op voorsprong te komen. Ditmaal was het Rommens die doel trof en de 2-1 aantekende. Wederom was het vanuit Telstar zijde Kharchouch die met zijn 2e van de avond de 2-2 en de eindstand van de wedstrijd noteerde.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie