Volg ons

Eerste Divisie

Eerste Divisie | Roda JC dreigt sterkhouder Ugbo weer kwijt te raken aan Chelsea

Eerste Divisie | Roda JC dreigt sterkhouder Ugbo weer kwijt te raken aan Chelsea

Dat de situatie rondom de De la Vega alleen maar verliezers kent bij Roda JC was al langer duidelijk, maar nu lijkt het ook zijn effect te hebben op de spelers bij de club. Eerder berichtte het NRC al dat het bedrag dat vanuit Chelsea binnenkwam om het salaris voor Ugbo te betalen voor andere doeleinden werd gebruikt. Nu meldt de Engelse krant Express dat Chelsea probeert de huurling terug te halen.

Het is al langer bekend dat de club uit Kerkrade verkeerd in financiële problemen. De komst van De la Vega heeft niet bijgedragen aan de rust binnen de club en heeft het imago van de club flink geschonden. Ieder bedrag dat binnenkwam werd gebruikt om de gaten te dichten. Zo ook de 43.000 EUR die was bestemd als salaris voor de gehuurde aanvaller Ugbo. De spits is een van de sterkhouders van Roda JC, hij was in zeven wedstrijden al 4 keer trefzeker.

Volgens 1Limburg en de Engelse krant Express heeft Roda JC besloten om het salaris dat bedoelt is voor de aanvaller te gebruiken om een aantal andere spelers te betalen, zo zou slechts 1 speler ontevreden zijn in plaats van een hele groep. Het kantoorpersoneel staakt nog steeds in Kerkrade en op dit moment lijkt daar nog geen schot in de zaak te zitten. Het terugroepen van de spits zou een nieuw dieptepunt zijn van de Limburgse soap.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie