Volg ons

Eerste Divisie

Eerste Divisie: NAC na rust langs FC Dordrecht

Eerste Divisie: NAC na rust langs FC Dordrecht

NAC heeft zaterdagavond een 3-0 zege geboekt op FC Dordrecht. De overwinning kwam pas na rust tot stand.

De Bredase ploeg kende een moeizame eerste helft, waarin het wel enkele kansen kreeg, maar dat gold ook voor FC Dordrecht. In de rust paste coach Ruud Brood dan ook een dubbele wissel toe. Hij liet onder meer Luka Ilis invallen en dat bleek een gouden greep.

Ilic maakte kort na rust de bevrijdende 1-0. Met nog een kwartier te spelen verdubbelde Syndey van Hooijdonk de voorsprong. Diep in blessuretijd maakte Robin Schouten op aangeven van Ilic de 3-0. Het duel in Breda werd na ongeveer een uur even stilgelegd door een op het oog ernstige blessure bij FC Dordrecht-doelman Petar Stoskovic. De sluitpost werd per brancard van het veld gedragen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie