Volg ons

Eerste Divisie

Eerste Divisie | MVV wint ruim van Go Ahead Eagles

Eerste Divisie | MVV wint ruim van Go Ahead Eagles

In een winderig Maastricht heeft MVV een ruime overwinning geboekt op de Eagles. Doelpunten van Mares en Van den Hurk zorgden voor de 3-0 overwinning.

Go Ahead Eagles moest weer vol aan de bak nadat het donderdag verloor tegen FC Utrecht in het bekertoernooi. De wind zorgde voor lastige omstandigheden en dat vertaalde zich op het veld in slordig voetbal. MVV was de bovenliggende partij maar kwam niet tot echte kansen. Na een half uurtje spelen kwam het wel terecht op voorsprong door een doelpunt van Luc Mares.

In de tweede helft speelde Go Ahead wat beter en kwam het tot meer kansen maar niet tot scoren. Aan de andere kant was het wel raak: wederom was Mares attent bij een bal die terug kwam van de paal en schoot zo de 2-0 binnen. Hierna ging Go Ahead nog verder naar voren spelen maar werd MVV op de been gehouden door doelman Nigel Bertrams. In een counter besliste Anthony van den Hurk de wedstrijd op 3-0.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie