woensdag, november 30, 2022
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieEerste Divisie | MVV wint ruim van Go Ahead Eagles

Eerste Divisie | MVV wint ruim van Go Ahead Eagles

In een winderig Maastricht heeft MVV een ruime overwinning geboekt op de Eagles. Doelpunten van Mares en Van den Hurk zorgden voor de 3-0 overwinning.

Go Ahead Eagles moest weer vol aan de bak nadat het donderdag verloor tegen FC Utrecht in het bekertoernooi. De wind zorgde voor lastige omstandigheden en dat vertaalde zich op het veld in slordig voetbal. MVV was de bovenliggende partij maar kwam niet tot echte kansen. Na een half uurtje spelen kwam het wel terecht op voorsprong door een doelpunt van Luc Mares.

In de tweede helft speelde Go Ahead wat beter en kwam het tot meer kansen maar niet tot scoren. Aan de andere kant was het wel raak: wederom was Mares attent bij een bal die terug kwam van de paal en schoot zo de 2-0 binnen. Hierna ging Go Ahead nog verder naar voren spelen maar werd MVV op de been gehouden door doelman Nigel Bertrams. In een counter besliste Anthony van den Hurk de wedstrijd op 3-0.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS