Volg ons

Eerste Divisie

Eerste Divisie | MVV – Cambuur Leeuwarden eindigt zoals het begon 0-0

Eerste Divisie | MVV – Cambuur Leeuwarden eindigt zoals het begon 0-0

In de Eerste Divisie werd er vanavond maar 1 wedstrijd gespeeld, in de 1e speelronde van de tweede periode. Cambuur Leeuwarden kreeg de uitgelezen kans om uit bij MVV de koppositie over te nemen van NAC Breda en de druk op te voeren. Maar na 90 minuten spelen kwamen beide ploegen niet verder dan 0-0.

Bij MVV zat de 17-jarige Thomas van Bommel op de bank, inderdaad de zoon van Mark van Bommel. Hij kwam echter niet in actie maar zag wel hoe zijn ploeg de grootste kans van de eerste helft kreeg middels Anthony van den Hurk. Deze werd echter gekeerd door doelman Sonny Stevens van Cambuur.

In de tweede helft zagen alle aanwezigen in de Geusselt een armoedige pot voetbal. Cambuur Leeuwarden leek de afgelopen weken erg op dreef met ruime overwinningen op Excelsior en Volendam, maar daar was vanavond niets van terug te zien. Cambuur neemt wel de leiding over in de Eerste Divisie, maar heeft met een wedstrijd meer gespeeld slechts 1 punt voorsprong op NAC Breda.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie