Volg ons

Eerste Divisie

Eerste Divisie | Misère Roda JC gaat maar door: drie punten in mindering

Eerste Divisie | Misère Roda JC gaat maar door: drie punten in mindering

Het lijkt maar niet op te houden met de tegenslagen bij Roda JC en de situatie omtrent Mauricio de la Vega. Vandaag werd bekend dat de KNVB een geldboete en drie punten in mindering opgelegd aan de club uit Kerkrade.

De licentiecommissie uit Zeist heeft bepaald dat Roda JC niet heeft voldaan aan diverse licentieregels. De straf die hierop volgt zijn twee geldboetes, van en 2.500 en 10.000 euro en drie punten in mindering. De KNVB geeft wel aan dat het in gesprek gaat met Roda JC aangezien de KNVB de situatie zorgwekkend vindt.

Roda JC kan nog tegen deze uitslag in beroep gaan en zakt met deze straf naar de laatste plaats in de Eerste Divisie.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie