Volg ons

Eerste Divisie

EERSTE DIVISIE: Interim-trainer De Groot wint eerste duel met NEC

EERSTE DIVISIE: Interim-trainer De Groot wint eerste duel met NEC

Ron de Groot kan terugkijken op een uitstekende start met NEC. Onder leiding van de interim-trainer wonnen de Nijmegenaren de uitwedstrijd tegen Jong PSV (1-2). Het was voor de Gelderse vereniging de eerste uitzege in een half jaar tijd.

Druijf
Na twintig minuten spelen ging de bal op de stip in het voordeel van NEC. Joel Piroe maakte bij een standaardsituatie een overtreding in zijn eigen strafschopgebied op Jonathan Okita. De van AZ gehuurde aanvaller Ferdy Druijf nam plaats achter de bal en miste niet (0-1). Nog net voor de pauze was het de al genoemde Okita die de 0-2 op het scorebord wist te zetten. Dit was ook de ruststand in Eindhoven.

Eigen doelpunt
Jong PSV probeerde terug te komen in de wedstrijd, maar slaagde er vijf minuten voor het einde pas in om de aansluitingstreffer te produceren. Daar had het echter wel de hulp van de tegenstander bij nodig. Frank Sturing werkte de bal ongelukkig achter zijn eigen doelman (1-2). Verder dan dat kwamen de Eindhovenaren niet waardoor NEC drie punten bij mocht schrijven.

Advertentie
Advertentie
Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie