Volg ons

Eerste Divisie

EERSTE DIVISIE: Hekkensluiter FC Dordrecht pakt punt tegen Roda JC, overwinningen voor Volendam en Eindhoven

EERSTE DIVISIE: Hekkensluiter FC Dordrecht pakt punt tegen Roda JC, overwinningen voor Volendam en Eindhoven

FC Dordrecht is er in geslaagd om in eigen huis één punt te pakken tegen Roda JC (1-1). FC Volendam deed uitstekende zaken op de ranglijst door drie punten mee te nemen uit Oss (1-2) en Eindhoven was te sterk voor MVV (2-0).

Na 21 minuten spelen kwam FC Dordrecht aan de leiding op De krommedijk. Via Daryl Wekker kopte Fabian de Abreu de bal achter de doelman van de Limburgers (0-1). Nog voor de pauze stelde Roda JC orde op zaken. Ike Ugbo schoof de bal binnen (1-1). Dit bleek na iets meer dan negentig minuten spelen de laatste treffer van de avond te zijn.

FC Volendam pakte drie punten tegen TOP Oss, maar het stond na zes minuten spelen op achterstand door een doelpunt van Rommens (0-1). De eindstand van 1-2 stond al na 34 minuten op het scorebord, dit door doelpunten van Duin en Kaars. FC Eindhoven won thuis van MVV door treffers van Cicilia en De Rooij (2-0).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie