woensdag, 24 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieEerste Divisie gaat Keuken Kampioen Divisie heten

Eerste Divisie gaat Keuken Kampioen Divisie heten

De Eerste Divisie gaat de komende drie seizoenen door het leven als Keuken Kampioen Divisie. De keukenzaak volgt Jupiler op als naamgever van ’s lands één na hoogste competitie.

,,Keuken Kampioen is een gerenommeerd bedrijf dat veel overeenkomsten heeft met onze Divisie”, zegt directeur Marc Boele van de Coöperatie Eerste Divisie in een persbericht. ,,Beide nuchtere, Nederlandse merken, die voor alle Nederlanders toegankelijk zijn. De nieuwe sponsor is oprecht betrokken bij de sport. Dit geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst. Wij helpen het merk graag om bekender te worden onder voetballiefhebbers in Nederland.”

Eerder waren TOTO, Gouden Gids en Jupiler als naamgever aan de competitie verbonden. Het biermerk was liefst twaalf seizoenen aan de competitie verbonden. In mei van dit jaar werd al gemeld dat drie bedrijven in de race waren om de nieuwe naamgever te worden. Naar schatting is met de deal ongeveer een miljoen euro per jaar gemoeid.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD