Volg ons

Eerste Divisie

Eerste Divisie | FC Volendam wint bij Jong Ajax, Jong PSV en Roda JC in evenwicht

Eerste Divisie | FC Volendam wint bij Jong Ajax, Jong PSV en Roda JC in evenwicht

Vanavond stonden er in de Eerste Divisie twee wedstrijden op het schema: Jong Ajax nam het thuis op tegen FC Volendam en Jong PSV ontving Roda JC. 

Jong Ajax – FC Volendam

De club van Wim Jonk heeft zichzelf een goede dienst bewezen door uit bij Jong Ajax, drie punten binnen te slepen. Met de rust gingen de ploegen met 0-0 aan de thee, maar hierna nam FC Volendam de overhand in de wedstrijd. Zo was het na 55 minuten spelen Nick Doodeman die op aangeven van Smal de 0-1 binnen tikte. Vervolgens wist, drie minuten later, Marco Tol de voorsprong te verdubbelen door hard binnen te koppen bij een corner. Ryan Gravenberch, die afgelopen vrijdag nog speelde met het grote Ajax in Zwolle, maakte vervolgens de aansluitingstreffer maar verder kon Ajax niet komen. Het slotakkoord was voor FC Volendam wat in blessuretijd de 1-3 op het scorebord kreeg door Francesco Antonucci.

Jong PSV – Roda JC

Op Sportcomplex de Herdgang had Jong PSV het betere van het spel maar wist dit niet uit te drukken in doelpunten. In de eerste helft was het zelfs Roda JC dat op voorsprong wist te komen door een treffer van spits Ike Ugbo. In de tweede helft was het Cyril Ngonge die zorgde  voor de gelijkmaker. In de slotfase probeerden beide ploegen nog om de volle buit binnen te slepen maar uiteindelijk hielden de ploegen elkaar in evenwicht.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie