woensdag, februari 1, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieEerste Divisie | FC Volendam wint bij Jong Ajax, Jong PSV en...

Eerste Divisie | FC Volendam wint bij Jong Ajax, Jong PSV en Roda JC in evenwicht

Vanavond stonden er in de Eerste Divisie twee wedstrijden op het schema: Jong Ajax nam het thuis op tegen FC Volendam en Jong PSV ontving Roda JC. 

Jong Ajax – FC Volendam

De club van Wim Jonk heeft zichzelf een goede dienst bewezen door uit bij Jong Ajax, drie punten binnen te slepen. Met de rust gingen de ploegen met 0-0 aan de thee, maar hierna nam FC Volendam de overhand in de wedstrijd. Zo was het na 55 minuten spelen Nick Doodeman die op aangeven van Smal de 0-1 binnen tikte. Vervolgens wist, drie minuten later, Marco Tol de voorsprong te verdubbelen door hard binnen te koppen bij een corner. Ryan Gravenberch, die afgelopen vrijdag nog speelde met het grote Ajax in Zwolle, maakte vervolgens de aansluitingstreffer maar verder kon Ajax niet komen. Het slotakkoord was voor FC Volendam wat in blessuretijd de 1-3 op het scorebord kreeg door Francesco Antonucci.

Jong PSV – Roda JC

Op Sportcomplex de Herdgang had Jong PSV het betere van het spel maar wist dit niet uit te drukken in doelpunten. In de eerste helft was het zelfs Roda JC dat op voorsprong wist te komen door een treffer van spits Ike Ugbo. In de tweede helft was het Cyril Ngonge die zorgde  voor de gelijkmaker. In de slotfase probeerden beide ploegen nog om de volle buit binnen te slepen maar uiteindelijk hielden de ploegen elkaar in evenwicht.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD