Volg ons

Eerste Divisie

Eerste Divisie | FC Volendam versterkt zich per januari met doelman Roggeveen

Eerste Divisie | FC Volendam versterkt zich per januari met doelman Roggeveen

FC Volendam heeft zich na het sluiten van de transfermarkt versterkt met de 21-jarige doelman Joey Roggeveen. Omdat de overschrijving pas effectief is per 1 januari is hij de komende tijd nog niet inzetbaar voor de club van Wim Jonk.

Roggeveen komt over van Jong AZ nadat hij eerder de jeugdopleidingen van Ajax en AZ doorliep. Bij FC Volendam tekent hij een contract tot 2021. Op de clubsite geeft Roggeveen aan tevreden te zijn met zijn overstap “Volendam is voor mij een mooie stap voor mijn ontwikkeling. De visie en speelwijze passen goed bij mij en de trainingen bevallen prima. Ik moet nog even geduld hebben en ik kijk er naar uit om mijn eerste minuten te maken in het Kras Stadion.”

Roggeveen zal de concurrentie aan moeten gaan met Nordin Bakker. De boomlange keeper wist dit seizoen pas 1 keer de nul te houden voor FC Volendam dat op dit moment de 10e plaats bezet in de Eerste Divisie.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie