Volg ons

Eerste Divisie

Eerste Divisie: Excelsior verslaat Dordrecht, remise bij Almere City – Go Ahead

Eerste Divisie: Excelsior verslaat Dordrecht, remise bij Almere City – Go Ahead

Excelsior kan door een zege op FC Dordrecht weer nadrukkelijk naar boven kijken. Go Ahead Eagles speelde op bezoek bij Almere City wederom gelijk. De vierde al op rij.

In de Rijnmondse streekderby was het Dordrecht dat aanvankelijk het beste voor de dag kwam. Nadat Pedro Marques eerst al een flinke kans kreeg, was het even later raak via Anass Achahbar. Excelsior mocht bovendien van geluk spreken dat het niet meer schade opliep, doordat een treffer van Marques werd afgekeurd wegens buitenspel. Na rust kwam Excelsior een stuk beter voor de dag. Rai Vloet maakte de 1-1 en op aangeven van Vloet maakte Stijn Meijer er 2-1 van. De 3-1 was vervolgens weer van Vloet. Quincy Hogesteger zorgde met de 3-2 nog wel voor een spannende slotfase, maar Excelsior wist de winst over de streep te trekken.

Het duel tussen Almere City en Go Ahead was speciaal voor coach Jack de Gier (foto). Het duurde tot halverwege de tweede helft voor het duel een treffer kreeg. Shayon Harrison maakte de 1-0 namens de Almeerders. Toen ‘Eagle’ Mael Corboz ook nog eens zijn tweede gele kaart kreeg, leek een Flevolandse zege aanstaande. Dat was echter buiten Richard van der Venne gerekend, die door een rake vrije trap alsnog voor een remise zorgde: 1-1.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie