zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieEerste Divisie: Excelsior verslaat Dordrecht, remise bij Almere City - Go Ahead

Eerste Divisie: Excelsior verslaat Dordrecht, remise bij Almere City – Go Ahead

Excelsior kan door een zege op FC Dordrecht weer nadrukkelijk naar boven kijken. Go Ahead Eagles speelde op bezoek bij Almere City wederom gelijk. De vierde al op rij.

In de Rijnmondse streekderby was het Dordrecht dat aanvankelijk het beste voor de dag kwam. Nadat Pedro Marques eerst al een flinke kans kreeg, was het even later raak via Anass Achahbar. Excelsior mocht bovendien van geluk spreken dat het niet meer schade opliep, doordat een treffer van Marques werd afgekeurd wegens buitenspel. Na rust kwam Excelsior een stuk beter voor de dag. Rai Vloet maakte de 1-1 en op aangeven van Vloet maakte Stijn Meijer er 2-1 van. De 3-1 was vervolgens weer van Vloet. Quincy Hogesteger zorgde met de 3-2 nog wel voor een spannende slotfase, maar Excelsior wist de winst over de streep te trekken.

Het duel tussen Almere City en Go Ahead was speciaal voor coach Jack de Gier (foto). Het duurde tot halverwege de tweede helft voor het duel een treffer kreeg. Shayon Harrison maakte de 1-0 namens de Almeerders. Toen ‘Eagle’ Mael Corboz ook nog eens zijn tweede gele kaart kreeg, leek een Flevolandse zege aanstaande. Dat was echter buiten Richard van der Venne gerekend, die door een rake vrije trap alsnog voor een remise zorgde: 1-1.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD