donderdag, maart 4, 2021
Home Competities Eerste Divisie Eerste Divisie | Eindelijk zege voor TOP Oss, MVV aan kop in...

Eerste Divisie | Eindelijk zege voor TOP Oss, MVV aan kop in derde periode

MVV ligt op koers om de derde periode te winnen. De Limburgers wonnen met 4-2 van Jong FC Utrecht. Almere City maakte een einde aan de zegereeks van RKC: 0-1.

- Advertentie -

In Waalwijk maakte Tim Receveur na ruim een half uur op mooie wijze de enige treffer van het duel. RKC slaagde er niet in de Almeerse treffer ongedaan te maken, waardoor het averij oploopt in de strijd om de derde periode.

MVV kende een prima start en kwam al na ruim tien minuten aan de leiding via Kostons. De jonge Domstedelingen deden echter wat terug via Arweiler na voorbereiden werk van Nick Venema. De spits, die in het eerste elftal weinig perspectief heeft, maakte zelf de tweede Utrechtse treffer. Op dat moment stond het echter al wel 3-1 via MVV’ers Croux en Mares. Anthony van den Hurk bepaalde de eindstand op 4-2.

FC Eindhoven had lang zicht op de volle winst tegen Jong Ajax. Branco van den Boomen opende na negen minuten de score, maar vlak voor tijd maakte Danilo gelijk, waardoor de eindstand 1-1 was.

TOP Oss boekte eindelijk weer een zege, zij het een krappe. Dogan maakte na een klein uur de enige treffer tegen Telstar.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES