zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieEERSTE DIVISIE | De Graafschap met overtuigende cijfers langs Eindhoven, Go Ahead...

EERSTE DIVISIE | De Graafschap met overtuigende cijfers langs Eindhoven, Go Ahead en Jong Ajax delen de punten

De Graafschap blijft lijstaanvoerder in de Eerste Divisie, de ploeg van trainer/coach Mike Snoei won in eigen huis met ruime cijfers van FC Eindhoven (4-0). Go Ahead Eagles en Jong Ajax deelden de punten in Deventer (1-1) en Roda JC ging enigszins verrassend onderuit tegen Jong FC Utrecht (1-3). Telstar stond na iets meer dan negentig minuten spelen met lege handen in Velsen tegen FC Volendam (1-2).

In Doetinchem was voor de supporters van De Graafschap na een half uur de spanning al voor een groot gedeelte verdwenen. Door doelpunten van Hamdaoui en Breinburg stond er toen al een ‘veilige’ 2-0 op het scorebord. Met een ruim uur op de klok werd het duel echt voortijdig in het slot gegooid door Seuntjens (3-0). In de eerste helft had hij nog voor een hilarisch moment weten te zorgen toen hij er staand voor een leeg doel in slaagde om de bal naast het doel te werken. Thomassen was in de tachtigste minuut verantwoordelijk voor de eindstand van 4-0.

Go Ahead Eagles kwam na één minuut spelen aan de leiding door Beukema, hij kon de bal vrij in het doel schieten na een hoekschop. Deze treffer was niet voldoende voor de winst. In de 58ste minuut was Ekkelenkamp voor Jong Ajax verantwoordelijk voor de 1-1 wat later de eindstand bleek te zijn.

Roda JC ging in Kerkrade onderuit tegen het beloftenteam van FC Utrecht (1-3). Maddy, Acheffay en Arweiler waren verantwoordelijk voor de doelpunten van de winnende formatie. Roesch wist voor de thuisploeg doel te treffen.

FC Volendam wist drie punten te pakken in Velsen tegen Telstar (1-2). In de 51ste minuut kwam de ploeg van trainer/coach Wim Jonk aan de leiding door Antonucci (0-1). Duin verdubbelde zes minuten voor het einde van de officiële speeltijd de voorsprong voor Volendam (0-2). De eindstand werd bepaald door Fernandes.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD