zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieEerste Divisie | Cambuur boekt overwinning op Jong PSV ondanks rode kaart

Eerste Divisie | Cambuur boekt overwinning op Jong PSV ondanks rode kaart

Cambuur Leeuwaarden heeft geen averij opgelopen op bij het bezoek aan Jong PSV. Ondanks dat het na een ruim uur met 10 man kwam te staan wist het een doelpunt te scoren en de overwinning over de streep te trekken. 

In de eerste helft was het overwicht al voor de Friezen wat meerdere kansen kreeg op een openingstreffer maar mede door goed keeperswerk van Van de Meulenhof stond het met rust nog 0-0. Na rust ging Cambuur verder met druk zetten. Het eerste noemenswaardige moment was echter een rode kaart voor Cambuur speler Maulun. Met een harde tackle van achteren op Claudio Gomes moest hij het veld na zo’n 65 minuten verlaten. Vrij snel na de treffer was het echter wel raak voor Cambuur. Een mooie omhaal van Calvin MacIntosh belandde tussen de palen en zo kwam Cambuur op 0-1 voorsprong. Met 10 man verlegde het de aandacht op het vasthouden van de 0-1 voorsprong wat vrij gemakkelijk verliep, ondanks wat schoten uit de tweede lijn van Jong PSV.

Door de overwinning houdt Cambuur aansluiting bij de kop van de Eerste Divisie en neemt het nu de derde plaats in na De Graafschap en NAC Breda. Jong PSV beleeft een minder voortvarend begin van de competitie en staat na 7 wedstrijden onderaan met een schamele 4 punten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD