dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseEerste aanwinst voor Magreb'90 en CSV Apeldoorn strikt Boleij

Eerste aanwinst voor Magreb’90 en CSV Apeldoorn strikt Boleij

Margeb’90 heeft zijn eerste versterking voor komend seizoen binnen. De uit de Derde Divisie gedegradeerde club nam Fouad Dahmani over van De Meern. CSV Apeldoorn kan vanaf de zomer van 2018 een beroep doen op Jelmer Boleij die dit seizoen zijn wedstrijden speelde voor Jong Achilles’29.

Boleij
De in Deventer geboren linksbenige Boleij (20) kwam in het verleden uit voor Schalkhaar, de Vitesse/AGOVV academie en Vitesse. Op de website van CSV Apeldoorn werd door de aanwinst uitleg gegeven over zijn keuze. ,,Bij CSV Apeldoorn wil ik vooral veel spelen en plezier hebben. Volgend jaar ga ik naar het ROC in Apeldoorn voor de opleiding Sport & Bewegen. Voorheen was de focus vooral op het voetbal gericht en nu moet ik meer de balans met mijn opleiding zien te vinden. De verwachtingen bij csv Apeldoorn zijn anders dan bij het profvoetbal, ik merk nu al dat het wat socialer is en wat minder afstandelijk. Maar mocht de kans zich ooit nog voordoen, dan zal ik het niet laten om nog een kans te wagen in het profvoetbal.”

Magreb’90
De twintigjarige Dahmani degradeerde dit seizoen met De Meern ook naar de hoofdklasse. De middenvelder kwam in het verleden uit in de jeugd van FC Utrecht en Almere city.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD