zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieEen nieuw seizoen in de Tweede Divisie, een nieuwe Glazen Bol-competitie

Een nieuw seizoen in de Tweede Divisie, een nieuwe Glazen Bol-competitie

We tellen met zijn allen af naar het derde seizoen van de Tweede Divisie. Eind augustus barst de strijd weer los op het hoogste podium van het amateurvoetbal en vooraf is tendens wel dat de Tweede Divisie over de gehele breedte opnieuw sterker is geworden. Dankzij de promotie van Noordwijk en Quick Boys is de zaterdagtak van de Bollenstreek weer een stukje groter geworden en zien we een aantal grote derby’s terugkeren op het hoogste niveau. Naast de twee klassieke grootmachten wisten ook TEC, Jong Volendam en ASWH promotie af te dwingen naar de koningsklasse van het amateurvoetbal.

Ook Voetbal247.nl kijkt reikhalzend uit naar de start van het seizoen en ook dit seizoen proberen we de spanning vooraf op te bouwen via onze Glazen Bol-competitie. Wie wordt de opvolger van Peter van Diermen (of krijgt hij helemaal geen opvolger?) en kroont zich dit seizoen tot beste voorspeller van de Tweede Divisie.

Het werkt heel simpel. Je voorspelt de gehele eindstand van het komende seizoen in de Tweede Divisie en mailt jouw eindstand naar [email protected] Naast de competitie willen wij ook graag weten wie jij denkt dat de topscorer gaat worden en het aantal keren dat hij gaat scoren. Mocht je die goed hebben, verdien je minpunten. Ook wanneer je de kampioen en de directe degradanten (op de juiste plaats in de eindstand) goed voorspelt, pakt dat goed uit voor jou. Aan het einde van het seizoen leggen we jouw voorspelling naast de daadwerkelijke eindstand en voor elke positie die je ernaast zat krijg je een punt. Degene die de minste punten achter zijn naam mag zich dan de beste voorspeller van dit seizoen noemen.

In het kort ziet de puntentelling er als volgt uit:

Voor elke positie die jij er met een club naast zit, krijg je een punt.

Via het goed voorspellen van de kampioen en de directe degradanten (op de juiste positie) kun je drie minpunten per goede voorspelling verdienen. Deze worden van de behaalde punten afgehaald.

Als je de topscorer goed voorspelt + het aantal goals wat hij maakt, verdien je 5 minpunten. Bij elk doelpunt wat je ernaast zit gaat er een puntje af.

Wie uiteindelijk het minste aantal punten behaalt is de beste voorspeller en winnaar van de tweede Glazen Bol. Je kunt je eindstand (+topscorer en aantal doelpunten) insturen via ons contactformulier. De competitie sluit op 23 augustus om 23.59 uur.

Wij wensen iedereen heel veel succes met het turen in de Glazen Bol.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD