maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseEemdijk vist twee spelers weg, Beekhuis bij de Blauwen en Bout bij...

Eemdijk vist twee spelers weg, Beekhuis bij de Blauwen en Bout bij de Rooien

Hoofdklasser Eemdijk doet goede zaken op de transfermarkt. De ploeg haalde Jasper Beekhuis van  Spakenburg en plukte Willem Bout weg bij de Vogels Onder-19. Beekhuis gold ooit als een groot talent en ging naar FC Utrecht. Bij de Blauwen is hij geen basisspeler meer en volgend seizoen gaat de ploeg ook 5-3-2-spelen.

 

Bestuurslid technische zaken Jan van Twillert is in zijn nopjes met de komst van de 22-jarige Beekhuis. ,,Jasper is een onwijze aanwinst voor Eemdijk. Hij heeft een behoorlijk aantal wedstrijden in de tweede divisie in de benen en is op meerdere posities inzetbaar. Hij kiest voor Eemdijk om meer minuten te maken en op die manier ook weer het plezier in het spelletje terug te vinden. Wij zijn er trots op dat het is gelukt Jasper voor het dorp te behouden.”

Willem Bout is een talentvolle spits die bij de Rooien niet aan de bak kwam doordat er in het eerste elftal al legio ervaren spitsen lopen.

 

Bout wordt in Eemdijk met open armen ontvangen, zijn broers Klaas en Wouter speelden ook al voor de hoofdklasser.

,,Met Willem hebben wij weer een Bout in de selectie. Willem is een talentvolle, snelle aanvaller die bij Eemdijk wil kijken waar zijn plafond ligt. Als Eemdijk zijnde zijn wij erg content met het binnenhalen van Willem, die vroeger al met zijn broers in de kleedkamer liep. Volgend seizoen is hij eindelijk Dieker”, zegt Van Twillert over de komst van de jongeling.

Beide spelers tekenden voor één seizoen.

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD