woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseEemdijkEemdijk verlengt met trainer Willem Romp

Eemdijk verlengt met trainer Willem Romp

Trainer Willem Romp en Eemdijk zijn een contractverlenging van één seizoen overeengekomen. Dat meldt de club uit Bunschoten-Spakenburg op haar website.

De 34-jarige Romp is bezig aan zijn eerste seizoen op sportpark de Vinken. Daarvoor was hij werkzaam voor Roda’46. Bestuurslid technische zaken Jan van Twillert is verheugd met de contractverlenging: ,,Vanaf dag één maakt Willem al indruk in zijn manier van werken. Hij is idolaat van voetbal, is er dag en nacht mee bezig en bereid alles tot in de puntjes voor. Zijn wedstrijdbenadering, voorbereiding, trainingsintensiteit, trainingsniveau zijn van een dergelijk hoog niveau, maar ook als mens maakt hij indruk binnen de club. In de technische commissie waren wij er daarom al snel uit om de continuïteit te bewaken en hem nog een jaar vast te leggen. Daarmee creëren wij rust binnen de vereniging en duidelijkheid naar de groep toe”, reageert hij op voornoemde website.

Onder Romp presteert Eemdijk tot nu toe uitstekend. De Groenen, die afgelopen zomer nog uit de derde divisie zaterdag degradeerde, staan bovenaan in de Hoofdklasse B.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD