dinsdag, 28 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieEemdijk-routinier Jasper Bolland zet per direct punt achter carrière

Eemdijk-routinier Jasper Bolland zet per direct punt achter carrière

Jasper Bolland is per direct gestopt bij Eemdijk, waar hij de afgelopen weken zijn basisplaats was verloren onder Ruud van de Geest, meldt RTV Utrecht.

Volgens de regionale omroep is dat omdat de oud-prof van FC Utrecht werk en privé niet langer kan combineren, maar zaterdag bleek na het duel met Quick Boys dat Bolland ook veel moeite heeft met zijn reserverol: ,,Toen ik de eerste keer ernaast werd gezet, en ook gelijk negentig minuten, doet dat wat met je”, stelde hij tegenover RTV Utrecht. ,,Daar word je geen leuker mens van, dat kan mijn vrouw beamen. De trainer had het netjes aangekondigd de eerste keer. Dan vraag je waarom: ‘Ik verwacht voetballend meer van je’. Daar praat je dan over.”

Bolland vervolgde: ,,Ik vind het heel moeilijk. Ik ben een winnaar en wil altijd spelen. Als dat niet gebeurt moet je je in je rol schikken, maar leuker wordt het er niet op.” De multifunctionele oud-speler van IJsselmeervogels wilde vorig seizoen al stoppen, maar besloot nog een jaar door te gaan om met Eemdijk het avontuur in de Derde Divisie aan te gaan. Recentelijk had hij echter al bekend gemaakt na dit seizoen definitief te stoppen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD