Volg ons

Eemdijk

Eemdijk mogelijk maand zonder Rafik el Hamdi

Eemdijk mogelijk maand zonder Rafik el Hamdi

Eemdijk moet het de komende twee tot vier weken stellen zonder Rafik el Hamdi. De middenvelder liep in de warming-up op het duel met Purmersteijn (2-0 winst, red.) een blessure aan een spier in zijn liesstreek op.

In de voorbereiding op het seizoen had El Hamdi al wat last van kleine pijntjes, maar daar speelde de Marokkaanse middenvelder gewoon mee door. Zo kwam hij ook in actie in de seizoensouverture tegen SDC Putten (1-0 verlies, red.).

De blessure van de 25-jarige El Hamdi komt voor Eemdijk-trainer Willem Romp op een vervelend moment, omdat de coach met Jaap de Graaf nog een vraagteken voor de twee verdedigende posities op zijn middenveld heeft. De verwachting is dat de 22-jarige De Graaf, die na zijn enkelbreuk van vorig seizoen onomstreden basisspeler is geworden onder Romp, de wedstrijd van zaterdag tegen Genemuiden kan halen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eemdijk