Volg ons

Eemdijk

Eemdijk mogelijk maand zonder Rafik el Hamdi

Eemdijk mogelijk maand zonder Rafik el Hamdi

Eemdijk moet het de komende twee tot vier weken stellen zonder Rafik el Hamdi. De middenvelder liep in de warming-up op het duel met Purmersteijn (2-0 winst, red.) een blessure aan een spier in zijn liesstreek op.

In de voorbereiding op het seizoen had El Hamdi al wat last van kleine pijntjes, maar daar speelde de Marokkaanse middenvelder gewoon mee door. Zo kwam hij ook in actie in de seizoensouverture tegen SDC Putten (1-0 verlies, red.).

De blessure van de 25-jarige El Hamdi komt voor Eemdijk-trainer Willem Romp op een vervelend moment, omdat de coach met Jaap de Graaf nog een vraagteken voor de twee verdedigende posities op zijn middenveld heeft. De verwachting is dat de 22-jarige De Graaf, die na zijn enkelbreuk van vorig seizoen onomstreden basisspeler is geworden onder Romp, de wedstrijd van zaterdag tegen Genemuiden kan halen.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eemdijk