woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieEemdijk-middenvelder Jasper Bolland zet punt achter loopbaan

Eemdijk-middenvelder Jasper Bolland zet punt achter loopbaan

Jasper Bolland zet na dit seizoen een punt achter zijn actieve loopbaan. De 32-jarige multifunctionele middenvelder van Eemdijk dacht vorig seizoen al sterk aan stoppen.

Bolland besloot toen toch nog een jaar door te gaan om met Eemdijk te debuteren in de Derde Divisie. Eerder speelde de oud-prof jarenlang in de jeugdopleiding van FC Utrecht, was hij actief voor IJsselmeervogels en VVA’71.

Vorig seizoen deed zijn vrouw hem nog besluiten door te gaan, stelde hij in het AD: ,,Het is heel lastig om afscheid te nemen, omdat je het spel nog zo leuk vindt. Afscheid nemen met een kampioenschap had ook heel mooi geweest, maar dat is een momentopname. Als het moment echt aanbreekt dat je stopt, kijk je niet alleen naar het laatste seizoen, maar naar alle voetbaljaren. Mijn vrouw Lisanne was misschien wel de aanleiding. Ze vroeg aan mij of ik zeker wist dat ik ging stoppen. ‘Je hebt zo veel plezier en het gaat zo lekker. Weet je zeker dat je wel wilt stoppen?’ Dat heeft de twijfel in gang gezet met dit als uitkomst.” Nu staat zijn besluit wel vast.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD