woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseEemdijkEemdijk legt middenvelder Achraf Nejmi vast

Eemdijk legt middenvelder Achraf Nejmi vast

Eemdijk heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Achraf Nejmi. De 28-jarige middenvelder (foto links) maakt de overstap binnen het dorp Bunschoten-Spakenburg, want hij verruilt IJsselmeervogels voor de hoofdklasser.

Nejmi kreeg begin dit jaar van de clubleiding van IJsselmeervogels te horen dat hij mocht uitzien naar een andere club. Daar sprong Eemdijk handig op in door het gesprek met hem aan te gaan. ,,Hij is al jaren een vaste waarde bij IJsselmeervogels en het kwam dus ook voor ons als een verrassing dat hij daar moest vertrekken. In de categorie ‘niet geschoten is altijd mis’, hebben wij toen contact gelegd en ondanks dat hij eerlijk was over zijn ambities, spreekt het verhaal Eemdijk hem erg aan”, vertelt bestuurslid technische zaken Jan van Twillert op de website van Eemdijk.

De overgang kreeg mede zijn beslag door de band die Nejmi heeft met Eemdijk-trainer Willem Romp door hun gezamenlijke tijd bij het Utrechtse Hercules. ,,Dit soort spelers zijn voor ons alleen haalbaar als alles klikt en het verhaal en de ambitie van Eemdijk een kriebel losmaakt bij een speler. Achraf is een middenvelder die nooit verzaakt, altijd op de goede plek staat en zelden balverlies lijdt.”

Nejmi is sinds 2015 speler van IJsselmeervogels. Daarvoor droeg hij vijf jaar het shirt van USV Hercules. Bij Eemdijk heeft de middenvelder een contract voor één seizoen getekend, met een optie op een tweede jaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD