Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Eemdijk hard onderuit tegen DOVO, doelpuntenfestijn bij Hoek – Achilles’29 en FC Lisse deelt de punten met ASWH

Eemdijk hard onderuit tegen DOVO, doelpuntenfestijn bij Hoek – Achilles’29 en FC Lisse deelt de punten met ASWH

Eemdijk heeft vooralsnog geen profijt van het op non-actief stellen van hoofdtrainer Hans van Arum, zonder laatstgenoemde oefenmeester ging de club zaterdag hard onderuit tegen DOVO (1-5). Grote man aan de zijde van de ploeg uit Veenendaal was Joshua Patrick die goed was voor vier treffers. Hoek en Achilles’29 maakten er een spektakel van die eindigde in 4-4. FC Lisse en ASWH deelden ook de punten (2-2) en Harkemase Boys won de uitwedstrijd van Jong FC Groningen (0-1).

Eemdijk – DOVO
In de 36ste minuut kwam de vereniging uit Veenendaal op voorsprong tegen de degradatiekandidaat. Een voorzet van Kesly den Haag werd binnen gewerkt door Joshua Patrick (0-1). Twee minuten later was het weer raak voor DOVO en ook nu werd de naam van Patrick op het wedstrijdformulier gezet (0-2). Eemdijk zat niet bij de pakken neer en in de 41ste minuut bracht Yannick Bouw de spanning weer terug in de wedstrijd (1-2). In de 52ste minuut was Patrick goed voor zijn derde treffer van de middag waardoor DOVO de voorsprong uit wist te breiden (1-3). Dit was nog niet voldoende voor DOVO en de trefzekere Patrick. In de 57ste minuut was hij goed voor zijn vierde treffer (1-4). Drie minuten later was het weer raak, nu werd Maachi als doelpuntenmaker genoteerd op het wedstrijdformulier (1-5).

Hoek – Achilles 29
Na een half uur spelen was daar dan eindelijk de openingstreffer in het voordeel van Hoek. Een goed uitgevoerde counter werd afgerond door Constansia, dit op aangeven van Van Leiden (1-0). Achilles’29 mocht toch met een gelijkspel de kleedkamer opzoeken. In de 43ste minuut zorgde Desire Ruhindwa voor de 1-1. In de 57ste minuut bracht Van Leiden de thuisploeg weer aan de leiding, hij kopte vanuit een hoekschop de 2-1 binnen. Achilles’29 kwam toch weer terug in de wedstrijd, Kadir Usta passeerde twee tegenstanders en schoot binnen (2-2). Daarmee was de koek nog niet op voor de ploeg uit Groesbeek. In de 71ste minuut was het Kevin Schmidt die zorgde voor de 2-3. Tien minuten voor het einde van de officiële speeltijd bracht De Jager Hoek al weer naast de tegenstander (3-3).  In de 88ste minuut leek Achilles’29 toch met drie punten te vertrekken, een fout van Van Leiden werd afgestraft door Raposo (3-4). Van Leiden maakte zijn fout even later alsnog goed door de 4-4 te produceren.

FC Lisse – ASWH
Een handsbal in het strafschopgebied van ASWH was de inleiding voor de eerste treffer van de middag. De arbiter plaatste de bal vanwege deze overtreding op de stip en Van der Putten wist het buitenkansje te verzilveren (1-0). In de extra tijd van de eerste helft kwam ASWH alsnog op gelijke hoogte. Vanuit een hoekschop frommelde Bilal El Amrani de bal achter de doelman van FC lisse (1-1). In de 64ste minuut kwam FC Lisse op voorsprong, Oussama Siali verlengde een vrije trap (2-1). Even later kreeg ASWH de kans om weer op gelijke hoogte te komen, Ismail Yildirim werd gevloerd in het strafschopgebied van de tegenstander wat een penalty opleverde. Peter Verhoeve wist deze kans te verzilveren (2-2).

Jong FC Groningen – Harkemase Boys 0-1
0-1 Van Putten

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag