dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseEemdijk haalt versterking op bij dorpsgenoot

Eemdijk haalt versterking op bij dorpsgenoot

Het in de hoofklasse van het zaterdagvoetbal uitkomende Eemdijk kan komend seizoen een beroep doen op Tim Koelewijn. De middenvelder komt over van Spakenburg  waar hij zijn wedstrijden vooral speelde in het tweede elftal, zo meldt Eemdijk via de officiële kanalen.

De 23-jarige aanwinst is de derde nieuwkomer voor Eemdijk. Eerder wist het al een akkoord te bereiken met Niels de Jong en Frank Heus. Op de website van Eemdijk gaf technisch manager Jan van Twillert tekst en uitleg waarom men Koelewijn aan de selectie toe wilde voegen. ,,Tim is een voetballer waar menig supporter van gaat houden. Een ‘karaktervoetballer’, iemand die niet snel verzaakt en altijd alles geeft. Een liefhebber en een echte verbinder. Zowel op het veld, als ernaast. We hebben Tim de laatste jaren zien groeien van een speler die overliep van enthousiasme naar een speler die zorgt voor de balans. Hij weet goed wat hij kan, zoekt voetballend vaak de juiste oplossing en staat zijn mannetje in de duels. Een type speler die een trainer vaak als eerste op het wedstrijdformulier zet.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD