Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Eemdijk geen hekkensluiter meer na zege op Achilles’29 in degradatiekraker

Eemdijk geen hekkensluiter meer na zege op Achilles’29 in degradatiekraker

Iedereen die Eemdijk een warm hart toedraagt zal nu met genoegen kijken naar de stand van de Derde Divisie na zestien gespeelde wedstrijden. De club begon de speelronde als hekkensluiter en steeg door de uitzege op concurrent Achilles’29 (1-3) naar de zestiende plaats.

Voorsprong
In de achttiende minuut kwam Eemdijk aan de leiding door een doelpunt van Jeffrey van den Dikkenberg (0-1). Zeven minuten later werd de bal door de dienstdoende scheidsrechter op de penaltystip gelegd, dit in het voordeel van de uitspelende ploeg. Zeger Beukers nam plaats achter de bal en schoot deze goed binnen (0-2). Vlak voor de pauze deed Achilles’29 iets terug  (1-2).

Plaats vijftien
In de 79ste minuut werd het duel beslist nadat Yannick Bouw de 1-3 aan liet tekenen. Eemdijk wist vervolgens de drie punten over de streep te trekken waardoor het plotseling weer kansrijk is om directe degradatie te voorkomen. Eemdijk en Achilles wisten uit zestien wedstrijden acht punten te pakken en hebben nu een voorsprong van één punt op de nieuwe rode lantaarndrager De Dijk.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag