vrijdag, augustus 19, 2022
HomeCompetitiesHoofdklasseEemdijk completeert selectie met Loukili en De Graaf

Eemdijk completeert selectie met Loukili en De Graaf

Eemdijk heeft de selectie voor het seizoen 2021-2022 versterkt met Abderrahim Loukili en Mark de Graaf. Het tweetal heeft een contract voor één seizoen getekend bij de hoofdklasser.

Loukili was het laatst actief bij DVS’33 uit Ermelo, uitkomend in de derde divisie. De Graaf ging voor zijn studie twee jaar naar Amerika en speelde daar zijn wedstrijden voor Shawnee State University. Beiden hebben ook een verleden bij IJsselmeervogels.

Plezier

,,Ik heb twee seizoenen geleden ook geen enkele keer het idee gehad dat Abderrahim op De Vinken actief zou zijn in de nabije toekomst, maar alles bij elkaar past dit perfect. Hij wil niet te ver reizen, hij heeft een leuke, drukke baan en een gezin met twee dochters. Daarbij wil hij vooral weer plezier in het voetbal hebben en in een team spelen dat speelt om de prijzen”, zegt manager technische zaken Jan van Twillert op de clubwebsite van Eemdijk.

Volgens het hoofd van de technische commissie ging het balletje rollen toen trainer Willem Romp contact opnam met Loukili. ,,Willem is ook een wezenlijk onderdeel van de keuze van Abderrahim om bij ons te komen voetballen. Ze kennen elkaar uit de Hercules-tijd, ze hebben een goede klik en willen beiden verzorgd en dwingend voetbal spelen in een team dat er alles aan doet om te winnen.”

Puzzelstukje

Over De Graaf is Van Twillert lovend. De 21-jarige verdedigende middenvelder was volgens hem het ontbrekende puzzelstukje voor het middenveld. ,,Mark traint al een paar weken mee en hij maakt een erg gedreven indruk. Hij is fit, leergierig en maakt aan de bal de juiste keuzes. Hier gaan we nog veel plezier aan beleven.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS