maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieEemdijk-aanwinst Van Eeken: 'Prestaties en plezier gaan hier samen'

Eemdijk-aanwinst Van Eeken: ‘Prestaties en plezier gaan hier samen’

Renco van Eeken maakte deze zomer de verrassende overstap van ONS Sneek naar promovendus Eemdijk. De aanvallende middenvelder, die het voorgaande seizoen kampte met een liesblessure, koos mede door een verhuizing naar Utrecht voor zijn nieuwe club en trof daar tot zijn tevredenheid een vereniging aan waar prestaties en gezelligheid hand in hand lijken te gaan. 

Zenuwpijn
De middenvelder (31) is naar zijn zeggen bijna volledig hersteld van de blessure die hem parten speelde bij ONS Sneek. ,,Het was niet makkelijk om zo lang aan de kant te zitten. Ik heb met verschillende specialisten gepraat. Zenuwpijn slaat uiteindelijk op je hele lichaam. Sinds februari ben ik door de pijn aan het komen en het gaat steeds beter”, aldus de middenvelder tegenover het Algemeen Dagblad.

Luwte
Eemdijk lijkt op het eerste gezicht op dit moment de ideale club.  ,,De luwte die ik bij Eemdijk ervaar, spreekt mij aan. De organisatie achter de club is goed en Spakenburg is echt een voetbaldorp. Het sportpark is netjes en de randzaken zijn goed geregeld.”

Prestaties en plezier
De middenvelder hoopt komend seizoen weer zijn oude vorm te pakken te krijgen waardoor hij van grote waarde kan zijn voor Eemdijk. ,,Ik wil eigenlijk weer opbouwen. Als ik fysiek in orde ben komt het voetbal vanzelf wel. Eemdijk zie ik daarbij zeker niet als tussenstap. Als het allemaal bevalt van beiden kanten is het goed mogelijk dat ik hier meerdere jaren blijf. Ik wil gewoon weer lekker voetballen en mezelf lekker voelen. Voetbal is echt de uitlaatklep van mijn werk en ik wil het pleziet terugvinden. Dat kan bij een club als Eemdijk waar prestaties en plezier samen gaan.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD