Volg ons

Tweede Divisie

Eelke de Graaf en Ilias Zaimi vertrekken bij AFC

Eelke de Graaf en Ilias Zaimi vertrekken bij AFC

Eelke de Graaf en Ilias Zaimi vertrekken komende zomer bij AFC. Beide spelers konden de afgelopen maanden op weinig speeltijd rekenen bij de Amsterdamse traditieclub.

Basisplaats
De Graaf kwam afgelopen zomer over van ODIN ’59, maar verloor na enkele maanden zijn basisplaats. Hoewel hij nog wel enkele belangrijke treffers scoorde voor de winterstop, is zijn perspectief met de komst van Raily Ignacio verder afgenomen. Het is nog niet bekend waar de spits zijn carrière voortzet.

Trainerswissel
Ook Zaimi vertrekt. Tegenover Voetbal247.nl stelt hij: ,,Ondanks een leuke tijd en de bijzondere mensen die ik heb mogen leren kennen, heb ik besloten AFC Amsterdam na dit seizoen te verlaten voor een nieuwe uitdaging. Ik heb er gemende gevoelens aan over gehouden. Onder leiding van voormalig coach Ton du Chatinier heb ik alles gespeeld. Na de trainerswissel is alles veranderd. Ik ben in de eerste wedstrijd onder leiding van André Wetsel tegen FC Lienden geblesseerd geraakt en vanaf dat moment zat ik in een periode waar ik met blessures te kampen had. De wedstrijden dat ik fit ben geweest kwam ik niet in zijn plannen voor.”

Handhaven
Een nieuwe club heeft de middenvelder nog niet: ,,Ik weet niet wat de toekomst gaat brengen, ik laat het rustig op me afkomen. Ik sta voor alles open, als het totaalplaatje maar klopt. Voor nu hoop ik op een goede afsluiter van dit hoofdstuk door te handhaven met AFC in de Tweede Divisie want dat is waar deze bijzondere club thuis hoort!”

Advertentie
Advertentie

Meer over Tweede Divisie