zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagEekhout (ODIN'59) naar VVSB: 'De kracht van het voetbal in de Bollenstreek...

Eekhout (ODIN’59) naar VVSB: ‘De kracht van het voetbal in de Bollenstreek heeft mij over de streep getrokken’

Nicky Eekhout zal in de zomer van 2021 het wedstrijdshirt van ODIN’59 verruilen voor die van competitiegenoot VVSB. De verdediger is vanzelfsprekend tevreden met de aanstaande overstap, maar had er naar zijn zeggen wel veel moeite mee om het besluit te nemen zijn huidige vereniging over enkele maanden te verlaten. 

De nieuwste aanwinst van de club uit Noordwijkerhout gaf tegenover Voetbal247 tekst en uitleg over zijn besluit. ,,VVSB is een mooie, ambitieuze club, het is een club uit de bollenstreek, en Richard plug heeft mij 4 seizoen geleden naar Odin gehaald toen ik bij VSV op een lager niveau speelde. Ik heb wel wakker gelegen van deze keuze omdat ik het heel goed naar m’n zin heb bij Odin met een fantastische groep en fantastische mensen om de groep heen. De kracht van het voetballen in de Bollenstreek heeft mij over de streep getrokken”, aldus Eekhout.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD