Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Eekhout (ODIN’59) naar VVSB: ‘De kracht van het voetbal in de Bollenstreek heeft mij over de streep getrokken’

Eekhout (ODIN’59) naar VVSB: ‘De kracht van het voetbal in de Bollenstreek heeft mij over de streep getrokken’

Nicky Eekhout zal in de zomer van 2021 het wedstrijdshirt van ODIN’59 verruilen voor die van competitiegenoot VVSB. De verdediger is vanzelfsprekend tevreden met de aanstaande overstap, maar had er naar zijn zeggen wel veel moeite mee om het besluit te nemen zijn huidige vereniging over enkele maanden te verlaten. 

De nieuwste aanwinst van de club uit Noordwijkerhout gaf tegenover Voetbal247 tekst en uitleg over zijn besluit. ,,VVSB is een mooie, ambitieuze club, het is een club uit de bollenstreek, en Richard plug heeft mij 4 seizoen geleden naar Odin gehaald toen ik bij VSV op een lager niveau speelde. Ik heb wel wakker gelegen van deze keuze omdat ik het heel goed naar m’n zin heb bij Odin met een fantastische groep en fantastische mensen om de groep heen. De kracht van het voetballen in de Bollenstreek heeft mij over de streep getrokken”, aldus Eekhout.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag