zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsQuick BoysEdwin Grünholz aast op Bram Franken van Jong AZ en ex-ADO-talent 

Edwin Grünholz aast op Bram Franken van Jong AZ en ex-ADO-talent 

Quick Boys-trainer Edwin Grünholz is nog niet uitgewinkeld. Hij wil Bram Franken en Nadir Achahbar aan de selectie toevoegen.

https://youtu.be/RHbbIgyvGUE

Ook zoekt hij nog een extra aanvaller.

,,Voor de spitspositie willen we een jonge talentvolle speler die een beetje doet denken aan Danny van den Meiracker, met zijn lengte en toch ook neusje voor de goal. We hebben iemand op het oog, die is alleen zelf nog een beetje bezig met het betaalde voetbal”, zegt  Grünholz. “We hoeven niet een gearriveerde jongen. Het zou wel lekker zijn als we naast Danny nog een spits hebben die voor ons wat zou kunnen betekenen.”

 

zzp-boekhouder-haarlem

Vervolgt. ,,Bram Franken traint mee, een jongen die bij AZ heeft rondgelopen en in verschillende nationale jeugdteams heeft gespeeld. Hij heeft nog ambities voor het betaalde voetbal. Deze week wordt bekend of hij bij ons gaat aansluiten of toch een stap naar het betaalde voetbal maakt.”

Nadir Achahbar is een oude bekende van de trainer, die hem kent van ADO Onder 19.

,,hij is twee jaar in het buitenland geweest”, zegt Grünholz. ,,Hij stond bij verschillende clubs in de belangstelling en belde me op. Nadir moet nog wel even aan de bak, weet hij ook, maar is wel iemand die in de selectie iets gaat inbrengen, waardoor wij beter worden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD